Cum sa valorificati la maximum toate avantajele pe care Spatiul Public Virtual
al ANAF-ului vi le ofera
Cu doar 1 click, din fata propriului dvs. calculator


Stimate contribuabil,

Asa cum il arata si numele, Spatiul Privat Virtual, gazduit pe serverele Ministerului Finantelor Publice/Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, este un spatiu in care dvs., contribuabilul:
  • persoana fizica
  • persoana juridica 
  • entitate fara personalitate juridica,
gasiti tot felul de informatii legislative care va privesc. Prin intermediul sau se efectueaza comunicarea electronica a informatiilor si inscrisurilor intre MFP/ANAF si persoana fizica sau juridica in legatura cu situatia fiscala proprie a acesteia.

Ghid complet „Utilizarea serviciului SPATIUL PRIVAT VIRTUAL” este o lucrare special conceputa pentru cei care intampina dificultati la accesarea acestui Spatiu Privat Virtual si elimina toate aceste piedici, inlesnind utilizarea tuturor functiilor pe care acesta le ofera.  Aceasta este disponibila in format PDF, online - oricand si de oriunde aveti conexiune la Internet, in www.rspro.ro

Comandati acum exemplarul dvs.! Va economiseste timpul, va eficientizeaza accesarile, va ajuta sa intrati rapid si usor in posesia tuturor informatiilor fiscale pe care acesta le detine pentru dvs.!

Lucrarea este disponibila doar in format PDF, online - oricand si de oriunde aveti conexiune la Internet. Gandita sa raspunda piedicilor pe care accesarea acestui spatiu le poate ridica, Ghid complet „Utilizarea serviciului SPATIUL PRIVAT VIRTUAL” vine cu solutii pentru situatiile  cu care va confruntati. 

 
Comandati acum Ghidul dvs. complet „Utilizarea serviciului SPATIUL PRIVAT VIRTUAL”!
Acum pentru doar 76 lei + 19% TVA (90,44 lei), redus de la pretul standard de 101,15 lei!

Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de mai jos:

Formular de comanda

Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE!
Doar in luna octombrie costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 247 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau curier.
Spatiul Privat Virtual

Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon *
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale si de marketing.

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Pro, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSPRO.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.